نشست مشترک رئیس دانشگاه با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ایلام

نشست مشترک رئيس دانشگاه با شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر ايلام

نشست و گفتگوي رئيس دانشگاه با شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر ايلام با موضوع بررسي اقدامات انجام گرفته، پي گيري مفاد تفاهم نامه مشترک و توسعه همکاري هاي دوجانبه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست و گفتگوي صميمانه دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه با دکتر صادقيان، شهردار ايلام به اتفاق اعضاي شوراي اسلامي شهر ايلام و اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه، ظهر امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، ضمن خيرمقدم و ابراز خرسندي از حضور شهردار، معاونين شهرداري و رئيس و اعضاي شوراي شهر ايلام در دانشگاه از اقدامات و برنامه هاي شهرداري طي چند ماه اخير ابراز تشکر کرد و اظهار اميدواري کرد، که روابط سازنده و صميمانه دانشگاه ايلام و شهرداري ايلام بيش از پيش توسعه يابد.

رئيس دانشگاه در ادامه، به وضعيت توسعه فعاليتهاي اجرايي شده در دانشگاه در سه سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه ايلام هم اکنون با 7 دانشکده، 207 نفر عضو هيأت علمي، 426 کارمند و 6600  دانشجو در 106 رشته تحصيلي به خدمات آموزشي و پژوهشي، فرهنگي و اجتماعي مي پردازد. از اين تعداد 42 دانشجوي خارجي مي باشند، که ان شاء الله با برنامه هاي اجرا شده اين تعداد در سالهاي آتي افزايش خواهد يافت.

دکتر علي اکبري، در زمينه وضعيت طرح هاي عمراني دانشگاه، بيان داشت: پروژه هاي عمراني دانشگاه شامل سه دسته: پروژه هاي تکميل شده، در دست اجرا و در دست اقدام مي باشند، که سه پروژه دانشکده کشاورزي سايت اصلي دانشگاه، آموزشکده کشاورزي، فني و مهندسي دهلران و پکيج تصفيه فاضلاب دانشگاه به بهره برداري رسيده اند و 7 پروژه شامل: محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي، توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني، احداث دانشکده علوم پايه، نوسازي و بازسازي خوابگاه 600  نفره، محوطه سازي خوابگاه هاي خواهران، محوطه سازي دانشکده کشاورزي و تکميل فاز 4 استخر دانشگاه در دست اجرا مي باشند، که روند توسعه آنها با پيگيري و دقت نظري که در انتخاب پيمانکاران انجام گرفته و اهتمام مديريت و کارشناسان دفتر نظارت بر طرحهاي عمراني دانشگاه از وضعيت مطلوبي برخوردار است. با اتمام اين طرحها وسعت دانشگاه افزايش قابل توجهي خواهد داشت و براي نمونه فقط با تکميل پروژه محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي، 25 هکتار بر وسعت دانشگاه افزوده خواهد شد و زمينه توسعه هر بيشتر و بهتر فعاليت هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و دانشجويي فراهم خواهد آمد.

رئيس دانشگاه، در زمينه پروژه هاي در دست اقدام دانشگاه، گفت: همچنين پروژه هاي بوستان بلوط مرکزي دانشگاه، فاز 4 دانشکده فني و مهندسي و سردرب اصلي دانشگاه، سه پروژه در دست اقدام مي باشند، که بخشي از پروژه بوستان بلوط مرکزي به پيمانکار واگذار شده و مطالعات مربوط دو پروژه ديگر هم انجام گرفته، که درصورت اجرايي شدن، نقش محوري در هويت بخشي به دانشگاه خواهند داشت.

دکتر علي اکبري، همچنين به اقدامات انجام گرفته در کميته شهرداري دانشگاه اشاره کرد و بيان داشت: کميته شهرداري دانشگاه با فعاليت و مديريت شايست? آقاي صالحي در سه سال اخير اقدامات خوبي براي زيباسازي دانشگاه انجام داده است، که در اين زمينه مي توان به رنگ آميزي ديوار ها و جداول، تعويض ترانس ها، احداث باغ زيتون، احداث جاده دسترسي دانشجويان به خوابگاه ها، ساماندهي و نصب پکيج تصفيه فاضلاب، مرمت وضوخانه و زيباسازي مسجد دانشگاه اشاره کرد.

در ادامه اين نشست آقاي پور خليل، رئيس شوراي اسلامي شهر ايلام، دکتر صادقيان شهردار، مهندس ميرزاد و خانم دکتر جهانبخشي، از اعضاي شوراي شهر ايلام به بيان نظرات خود پرداختند و بر توسعه همکاري هاي دوجانبه تأکيد کردند و خواستار کمک دانشگاه در روند توسعه شهر ايلام شدند.

در اين ديدار طرفين براي حل مشکل اراضي جاده برگشت از دانشگاه ايلام به داخل شهر، کمک در حل مشکل صدور پايان کار ساختمان هاي دانشگاه، مکانيزه کردن سيستم اتوبوسراني براي دانشجويان، جمع آوري مناسب زباله هاي دانشگاه، برگزاري کارگاه هاي آموزشي توسط اساتيد دانشگاه براي توسعه فرهنگ شهر نشيني توافق به عمل آمد.
لازم به ذکر است بعد از اتمام نشست، شهردار ايلام و اعضاي شوراي شهر از پروژه هاي عمراني دانشگاه بازديد بعمل آوردند.