با حکم وزیر علوم: دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه به سمت رئیس قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان ایلام منصوب شد

با حکم وزير علوم: دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به سمت رئيس قرارگاه راهيان نور شهيد علم الهدي استان ايلام منصوب شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، طي حکمي از سوي دکتر غلامي، وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، به سمت «رئيس قرارگاه راهيان نور شهيد علم الهدي استان ايلام» منصوب شد.

بنا به حکم وزير علوم، اهم مأموريت هاي قرارگاه شهيد علم الهدي به شرح ذيل است:

1-جلب مشارکت و زمينه سازي حضور همه دانشجويان و تشکل هاي دانشجويي قانوني در اردوهاي راهيان نور با ميزباني بسيج دانشجويي در مناطق عملياتي.

2-تقويت محتواي فرهنگي و بهره گيري علمي و فکري از ظرفيت اردوهاي راهيان نور.

3-گسترش و تقويت عرصه هاي اردوهاي راهيان نور دانشجويي جنوب، غرب، شمال غرب و خليج فارس در طول سال، با تأکيد بر تداخل نداشتن زماني.

4-تأکيد بر اولويت اعزام زيارت اولي ها و دانشجويان ناآشنا با فرهنگ دفاع مقدس.

5-ارزيابي و پايش مستمر فرآيند فعاليت ها و آثار اردوهاي برگزار شده.

6-رعايت همه شرايط و ضوابط ايمني و سلامت دانشجويان در اعزام کاروان ها.