برگزاری اولین دفاعیه دکتری علوم جنگل

برگزاري اولين دفاعيه دکتري علوم جنگل

بهروز ناصري اولين  دانشجوي دکتري علوم جنگل، از رساله دکتري خود به راهنمايي دکتر جواد ميرزايي دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، آقاي بهروز ناصري دانشجوي دکتري علوم جنگل بعنوان اولين دانشجوي اين رشته در مقطع دکتري، از پايان نامه خود با عنوان «تأثير گياه نيمه انگل موخور بر جذب عناصر معدني و فيزيولوژي برگ و جوانه زني بذر درخت ميزبان بلوط» صبح ديروز دفاع کرد.

آقاي بهروز ناصري بر روي تأثير گياه نيمه انگلي موخور، بر جذب عناصر و فيزيولوژي برگ گونه هاي درختي بلوط ايراني، بادام و افرا کيکم، به مطالعه و تحقيق پرداخته و تاکنون 2 مقاله علمي پژوهشي را به چاپ رسانده است.

در اين رساله دکتر  جواد ميرزايي استاد راهنما و دکترحميد رضا ناجي و دکترمهدي پورهاشمي، استاد مشاور بودند.