برداشت محصول گندم، جو و یونجه در مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه در مهران

برداشت  محصول گندم، جو و يونجه در مزرعه آموزشي و پژوهشي دانشگاه در مهران

مقدار قابل توجهي گندم، جو و يونجه در بزرگترين واحد کشاورزي دانشگاه در دشت محسن آباد مهران برداشت شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  بزرگترين واحد کشاورزي دانشگاه در دشت محسن آباد مهران با عنوان مزرعه آموزشي و پژوهشي مهران به مساحت 360 هکتار، داراي 7 حلقه چاه عميق و نيمه عميق است؛ که حدود 90 هکتار از اين زمين مجهز به سيستم آبياري کلاسيک ثابت و از مابقي اراضي حدود 15 هکتار نخلستان و باغ زيتون و حدود 10 هکتار تأسيسات است؛ که شامل مجتمع دامپروري ، سوله400 و 600  متر مربعي و ساختمانهاي اداري و مهمانسرا مي باشد.

در سال زراعي جاري 22 تن گندم ، 3   تن جو،  340 جوال کاه، 400 بسته کلش و در چين اول برداشت يونجه 255  بسته برداشت شد.