پیشرفت 99 درصدی پروژه محوطه سازی و احداث راههای دسترسی دانشگاه

پيشرفت 99 درصدي پروژه محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي دانشگاه

پروژه محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي دانشگاه، با عتبار 50 ميليارد ريال، 99 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، پروژه محوطه سازي و احداث راههاي دسترسي دانشگاه،  با اعتبار 50 ميليارد ريال،  در 2 فاز احداث و تکميل محوطه سازي، به منظور سامان دهي محوطه بالادست دانشگاه، اجراي مسيرهاي دسترسي به دانشکده کشاورزي، دانشکده ادبيات و علوم انساني و دانشکده در دست احداث علوم پايه، سامان دهي پارکينگ ها و  همچنين دسترسي به درب ورودي دوم دانشگاه، مطابق طرح جامع توسعه دانشگاه، حدود 99 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.

با بهره برداري از اين پروژه بيش از 350000 متر مربع بر وسعت دانشگاه افزوده خواهد شد.