26 ویژگی برجسته دومین همایش بین المللی گرد و غبار

26 ويژگي برجسته دومين همايش بين المللي گرد و غبار

1-معاون  رياست جمهوري و رئيس سازمان محيط زيست کشور، با برگزاري اين  همايش  بين المللي در دانشگاه ايلام موافقت کرد.

2-برگزاري اين همايش، يک حرکت علمي بعنوان بخشي از رسالت دانشگاه ايلام، در احساس مسئوليت اجتماعي نسبت به جامعه؛ جهت مبارزه با پديده زيست محيطي گرد  و غبار بود.

3-ميزباني اين کنفرانس براي دانشگاه ايلام، در رقابت با دانشگاه هاي مختلف کشور به دست آمد.

4-وزارت علوم، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزي، سازمان محيط زيست، هواشناسي و سازمان منابع طبيعي کشور و همچنين 7 دانشگاه کشور عراق، جزء حاميان همايش بودند.

5-استاندار ايلام رياست شوراي سياست گذاري اين کنفرانس را بر عهده داشت.

6-همايش در سه زبان انگليسي، عربي و فارسي برگزار شد.

7-اين همايش با محوريت بررسي عوامل پيدايش و گسترش اين پديده، پيامدهاي ناشي از آن و راهکارهاي مقابله با آن انجام گرفت.

8-هدف اصلي همايش، انسجام بين‌المللي براي حل ريشه اي معضل گرد و غبار بود.

9-هفت دانشمند صاحب نام جهاني، در اين همايش شرکت داشتند.

10-افتتاحيه باشکوه همايش، با حضور معاون وزير جهاد کشاورزي، استاندار ايلام،  نماينده وزارت علوم، مدير عامل موسسه جهاد نصر کشور، مديرکل وزارت بهداشت، مدير کارگروه ملي مبارزه با گرد و غبار، روساي دانشگاه هاي کشور عراق، مديران و روساي سازمان هاي استان، اساتيد، صاحب نظران، علاقمندان و جمع زيادي از دانشجويان برگزار گرديد.

11-دکتر کلانتري معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست که به علت همراهي رئيس جمهور نتوانست در مراسم افتتاحيه شرکت نمايد، پيام کتبي ارسال کرد.

12-دو کارگاه آموزشي مهم با «عناوين خشکيدگي بلوط و مشارکت فائو براي مديريت آن» و «تحليل جامع آماري، سينو پيتيکي و ماهواره ­اي گرد و غبار در غرب ايران»، از جمله برنامه­ هاي آموزشي تدارک ديده شده در اين همايش بود.

13-روساي پنج دانشگاه و  15 نفر از پژوهشگران کشور عراق و نماينده وزير اقليم کردستان در اين همايش شرکت کردند.

14-انديشمندان 60 دانشگاه و مراکز آموزش عالي کشور حضور داشتند.

15-تعداد  62  نفر، شامل 39 نفر دانشجو و 23 عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در همايش  شرکت فعال داشتند.

16-مجموعاً 250 مقاله به همايش ارسال شد، که از اين تعداد 180مقاله مورد پذيرش قرار گرفت.

17-از 180 مقاله پذيرش شده، تعداد 50 مقاله بصورت سخنراني و 130 مقاله بصورت پوستر ارائه گرديد.

18-درمجموع 12 پنل تخصصي برگزار گرديد.

19-حضور دانشمندان خارجي با استقبال گسترده اساتيد، دانشجويان و علاقمندان روبرو شد.

20-جلسه هم ‌انديشي کارشناسان بخش ‌هاي علمي، مهندسي و اجرايي سازمان ها و نهادهاي مختلف، براي توسعه طرح‌ هاي مقابله با گرد و غبار در ايران، از برنامه هاي موفق جانبي همايش بود.

21-نماينده وزير علوم از سطح برگزاري همايش در مقايسه با دانشگاه هاي ديگر تمجيد کرد.

22-روند اجرايي، تدارکاتي، اسکان، پذيرايي، ارائه مقالات، اطلاع رساني و ديگر امور مربوط به همايش، در سطح بالايي انجام گرفت.

23-اخبار همايش بصورت ويژه اي در بخش هاي مختلف خبري صدا و سيما در سطح ملي و استاني انعکاس يافت.

24-نمايشگاه فعاليت هاي سازمان و نهادهاي مرتبط با پديده گرد و غبار، در محوطه کناري سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

25-استقبال صورت گرفته در سطح ملي و استاني و شور و شعف حاکم بر فضاي همايش موجب رضايت خاطر مجريان، حمايت کنندگان، ميهمانان و شرکت کنندگان را فراهم کرده بود.

26-تجربه برگزاري اين همايش ميراث گراسنگي براي آينده دانشگاه ايلام خواهد بود.