برنامه‌های روز دوم، دومین همایش بین‌المللی گرد و غبار در دانشگاه

برنامه‌هاي روز دوم، دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار در دانشگاه

دومين روز همايش بين‌المللي گرد و غبار، با سخنراني دانشمندان خارجي در حال برگزاري است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در دومين روز از اين همايش ساعت 30  و 8 تا 10 و 10 دقيقه، سه تن از سخنرانان رسمي و کليدي مطالب خود را در سالن آيت‌الله حيدري ارائه کردند.

همزمان با اين برنامه در سالن فرزانگان اجلاس ويژه همايش، يعني هم‌ انديشي کارشناسان بخش‌هاي علمي، مهندسي و اجرايي براي توسعه طرح‌هاي مقابله با گرد و غبار در ايران برگزار شد.

همچنين از ساعت 10 و 40 تا 12 و 40 دقيقه در سالن آيت‌الله حيدري سه تن از ديگرسخنرانان کليدي، مطالب خود را ارائه نمودند.

در بعدازظهر هم دو پنل به زبان فارسي و يک پنل به زبان انگليسي برگزار مي گردد و 13 تن از صاحب‌نظران پيامدهاي ناشي از گرد و غبار وعوامل پيدايش و گسترش پديده گرد و غبار را مورد بررسي قرار خواهند داد.