امروز همه آمده بودند

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، بهمن 94 شاهد حماسه‌اي ديگر از حضور و شور و شعور مردم ايلام بود

امروز همگام با ملت بزرگ ايران و مردم هميشه در صحنه ايلام هيئت رئيسه دانشگاه ايلام، اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان اين مرکز آموزش عالي در راهپيمايي باشکوه 22 بهمن شرکت کردند.

گرماي حضور سبز مردم امروز بر سرماي بهمن چيره گشت و در برابر زلال چشمه خروشان ملت رنگ باخت و اين صداي جمعيت توفنده ملت بود که بار ديگر خاطره شعار استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي را در يادها زنده کرد.
امروز،  روز زن، مرد و کوچک و بزرگ بود که مثال سيل در خيابان ها به جوش و خروش درآمدند و يکپارچه ياد انقلاب بهمن 57 را گرامي داشتند
امروز همبستگي و وحدت ملي ديگر بار به نمايش درآمد تک تک مردم پير جوان بسان زلال قطره به راه افتادند و جزيي از اقيانوس انقلاب شدند .
آري امروز همه ايران يک رنگ و يک شکل بود، همه آمده بودند تا به جهانيان بفمانند که آرمان انقلاب را فراموش نخواهند کرد و بر عهد خود پاي بندند.