فردا همه هستیم

فردا همه هستيم

والفجر و ليال‌ عشر . . .

دهه مبارک فجر، تجلي شکوهمند حماسه و سرافرازي ملتي است که در عصر اسارت انسان و در روزگار قحطي انسانيت، با انقلاب اسلامي خويش، صفحه‌اي زريّن را در تاريخ حيات آدمي گشود و صداي خداخواهي، معنويت، آزادي و استقلال را در گوش جان جهانيان طنين‌انداز کرد.

انقلابي که در 22 بهمن سال 1357 به پيروزي رسيد و اين پيروزي معجزه آسا تنها به مدد حضور و مشارکت توده هاي مردم انقلابي پا گرفت که حول محور رهبري حضرت امام (ره) بپا خاستند و به حيات رژيم سياسي مستبد و وابسته به بيگانه در اين ديار پايان دادند.مبنا و رکن مهم انقلاب اسلامي بر سه محور اسلام، مردم و رهبري استوار بود که بدون تلفيق حکيمانه اين سه رکن، بي ترديد اين انقلاب پا نمي گرفت و به پيروزي نمي رسيد.

22 بهمن به فرموده مقام معظم رهبري سالروز پيروزي اولين انقلابي است که با مردم شروع کرد و با مردم ادامه خواهد داد.بديهي است بزرگداشت سالروز تولد انقلاب اسلامي نيز بايد بسان خود اين حادثه همراه باحضور همه جانبه و مشارکت وسيع همه اقشارمردم باشد که برکات بسياري را به همراه دارد شايسته است که در روز 22 بهمن امسال هم جامعه دانشگاهي استان همراه با مردم انقلابي اين ديار، يکبارديگر اقتدار و استواري نظام برخاسته از انقلاب اسلامي را به نمايش بگذارند.

درهمين راستا دانشگاه ايلام، نماد آموزش عالي استان با تبريک فرا رسيدن سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي، مفتخر است در اين ايام حماسي از همه اقشار مردم هميشه در صحنه استان دعوت نمايد تا با حضور در اين حماسه ملي وانقلابي، همراه خيل عظيم ملت ايران يکبار ديگر جلوه اي درخشان از اقتدار و وحدت و پايداري را به نمايش بگذارد.

وعده ما پنجشنبه 22 بهمن 1394 ساعت 9:30 صبح چهار راه رسالت

روابط عمومي دانشگاه ايلام