دانشگاه ایلام قهرمان مسابقات فوتسال دختران منطقه 8 دانشگاه های کشور شد

دانشگاه ايلام قهرمان مسابقات فوتسال دختران منطقه 8 دانشگاه هاي کشور شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،درمراسم اختتاميه اين مسابقات ،تيم دانشجويان دختردانشگاه ايلام که موفق شده بود تمام  حريفانش راشکست دهد قهرمان اين دوره ازمسابقات شد.
درمراسم اهداء مدال هاي تيم ها اول تا سوم ،دکتر مصطفي نعمتي ،معاون دانشجويي دانشگاه ضمن تقديرازتيم هاي شرکت کننده،وتبريک به تيم قهرمان اظهار داشت: ورزش باعث شادي ونشاط بين شما دانشجويان خواهد شد وازاينکه ميزبان شماعزيزان بوده ايم بسيارخوشحال وخرسندم.

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام افزود: اميدوارم درمدتي که ورزشکاران منطقه 8 ورزش کشور ميهمان شهر ايلام بوده اند به آنها  خوش گذشته باشد و ازتمامي مديران وهمکاران حوزه تربيت بدني وسايرعوامل اجرايي تقديروتشکرنمود.

دکترصالحي پورمدير تربيت بدني دانشگاه ايلام و معاون اجرايي و فني مسابقات در آئين اختتاميه اين مسابقات اظهارداشت: اين مسابقات با شرکت تيم‌هاي دانشگاه هاي ايلام، بوعلي همدان، نهاوند و لرستان به ميزباني دانشگاه ايلام وبه صورت دوره اي در مدت پنج روز با حضور 60 ورزشکار برگزار شد و در پايان تيم فوتسال دانشگاه ايلام با غلبه بر حريفان خود، قهرمان اين دوره از مسابقات شد و تيم هاي دانشگاه بوعلي همدان و دانشگاه نهاوند نيز مقام هاي دوم و سوم را کسب کردند.
معاون اجرايي و فني مسابقات فوتسال دختران دانشجو افزود: اين مسابقات انتخابي سيزدهمين المپياد ورزشي دانشگاه هاي کشور است و تيم هاي اول و دوم مسابقات به اين المپياد راه يافتند.
مديرتربيت بدني دانشگاه تاکيد کرد: بر اين اساس تيم فوتسال دانشگاه ايلام و دانشگاه همدان به سيزدهمين المپياد کشوري فوتسال دانشگاه ها که مردادماه سال آينده در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود، راه پيدا کردند که هر دو سال يک بار و با حضور هشت تيم برگزار مي شود.
دکترصالحي پور با اعلام ميزباني دانشگاه ايلام براي برگزاري مسابقات تکواندو پسران منطقه 8 دانشگاه هاي کشور که از سوم تا ششم اسفندماه در اين مرکز آموزش عالي با شرکت 50 ورزشکار برگزار خواهد شد از تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه ايلام به خاطر قهرماني در اين دوره از مسابقات تقدير نمود.

آيين اختتاميه اين دوره از مسابقات در سالن شهداي دانشگاه ايلام پس از 5 روز تلاش تيم‌هاي شرکت کننده برگزار و احکام قهرماني، کاپ و مدال به تيم هاي اول تا سوم اهدا شد.