دانشگاه ایلام قهرمان مسابقات تکواندو دانشجویان منطقه 8 کشور شد

دانشگاه ايلام قهرمان مسابقات تکواندو دانشجويان منطقه 8 کشور شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مسابقات تکواندو دانشجويان منطقه 8 کشور با قهرماني دانشگاه ايلام  به پايان رسيد.

اين دوره از مسابقات که با حضور تيم هاي دانشگاه هاي ايلام ، لرستان ، کردستان ، رازي کرمانشاه ، صنعتي کرمانشاه ، ملاير و بوعلي سينا همدان زير نظر هيئت تکواندو استان ايلام در سالن شهداي دانشگاه برگزار شد و در پايان مسابقات تيم دانشگاه ايلام با اقتدار تمام و با کسب 40 امتياز با مربيگري عباس احمدي از کارکنان دانشگاه مقام قهرماني را از آن خود نمود و دانشگاه کردستان و ملاير به ترتيب در جايگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

درآيين اختتامه اين مسابقات دکتر ضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست ضمن خير مقدم و خسته نباشيد به دانشجويان شرکت کننده اظهار داشت: از حضور پرشور شما دانشجويان تشکر مي کنم و اميدوارم با روحيه ورزشکاري که در شما وجود دارد با اعتماد بنفس و اميدواري بيشتري در زندگي موفق و مويد باشيد دکتررضازاده ضمن تبريک به تيم قهرمان اميدوارم در ايامي که در دانشگاه ما ميهمان بوده ايد به شما خوش گذشته باشد.

در پايان کاپ تيم هاي اول تا سوم و مدال نفرات برتر اهداء شد.

شايان ذکر است تيم‌هاي دانشگاه ايلام و کردستان با قرار گرفتن در جايگاه اول و دوم مسابقات به سيزدهمين المپياد دانشگاه‌هاي سراسر کشور راه يافتند.

امتياز تيمي

دانشگاه