انتشار 4 کتاب علمی- آموزشی با مشارکت عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام

انتشار 4 کتاب علمي- آموزشي با مشارکت عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام

دکتر مجيد ميراب‌بالو در گفت‌وگو با خبرنگارروابط عمومي، از تأليف چهار کتاب با همکاري مشترک با اعضاي هيأت‌علمي دانشگاه‌هاي ايلام، ساري، کردستان، بوعلي همدان، رازي کرمانشاه و آزاد اسلام‌شهر در دو سال اخير خبر داد.

وي ضمن تقدير از همکاري همکاران خود در تحقيق و نگارش کتب، آفات درختان ميوه، جوندگان و پرندگان خسارتزاي محصولات کشاورزي، اطلس رنگي آفات و بيماريهاي توتفرنگي و آفات و بيماريهاي درختچهها و گياهان زينتي، ابراز اميدواري کرد اين کتاب‌ها مورداستفاده دانشجويان در رشته‌هاي تخصصي قرار گيرد.

شايان ذکر است اين عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در ماه گذشته از انتشار کتاب علمي - آموزشي  حمايت از جنگل با معرفي آفات درختان جنگلي نيز خبر داد.