انعقاد تفاهم نامه همکاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی ما بین دانشگاه ایلام و شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام

انعقاد تفاهم نامه همکاري‌هاي علمي، پژوهشي و آموزشي ما بين دانشگاه ايلام و شرکت توزيع نيروي برق  استان ايلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در حاشيه مراسم افتتاح سيمولاتور، دستگاه شبيه سازي سيستم هاي قدرت و آزمايشگاه شبکه هاي هوشمند توزيع برق  در دانشگاه ايلام تفاهم نامه همکاري به امضاء دکتر محمد علي‌اکبري، رييس دانشگاه ايلام و مهندس هادي شيرخاني ، مديرعامل شرکت توزيع برق استان ايلام رسيد اين سند همکاري به منظور توسعه پژوهش‌هاي کاربردي، رفع مشکلات صنايع و سازمان‌ها در کشور و پاسخگويي به مهمترين ضرورت‌هاي جامعه اسلامي ايران، لازم است بين دانشگاه و سازمان‌ها و شرکت‌ها به عنوان کانون کسب خودکفايي و مبدأ تحولات، ارتباطي نزديک و متقابل وجود داشته باشد. در سايه اين ارتباط مي‌توان با استفاده از مشارکت دانشمندان و پژوهشگران دانشگاهي و مراکز علمي و صنعتي موجبات ارتقاي علمي و تحقيقاتي کشور را فراهم نمود. با توجه به اهداف فوق، اين تفاهم نامه همکاري في ما بين دانشگاه ايلام و شرکت توزيع نيروي برق  استان ايلام منعقد گرديد.

مدت اين تفاهم نامه از زمان امضاء براي 4 سال تعيين شده و  موضوعاتي چون همکاري‌هاي پژوهشي وآموزشي در تعهدات دو طرف مورد تأييد قرار گرفته شد.

شايان ذکر است اين تفاهم نامه با حضور مهندس رضايي، معاون منابع انساني و تحقيقات شرکت توانير به امضاء رسيد.