انتصاب معاون دانشجویی دانشگاه

انتصاب معاون دانشجويي دانشگاه

به گزارش روابط عمومي، آقاي دکتر محمد علي‌اکبري، رييس دانشگاه ايلام در حکمي آقاي دکتر مصطفي نعمتي، عضو هيأت علمي دانشکده پيرا دامپزشکي را به مدت دو سال به عنوان معاون دانشجويي منصوب نمود.

روابط عمومي دانشگاه براي دکتر نعمتي  آرزوي موفقيت مي نمايد.

در حکم دکتر علي‌اکبري خطاب به دکتر نعمتي آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر  مصطفي نعمتي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده پيرا دامپزشکي

سلام عليکم

با احترام، پيرو حکم شماره 63477/1-ص مورخ 22/06/94، و با نظر به مراتب تعهد و شايستگي جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ سمت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال از تاريخ مذکور به عنوان «معاون دانشجويي» منصوب مي‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات حوزه‌ي دانشجويي بکوشيد و  با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّي» ابلاغي، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني به کار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.