انتظار رییس‌ دانشگاه ایلام از دستگاه‌های اجرایی استان

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، تفاهم ­نامه اي در راستاي اجراي سياست استفاده بهينه از امكانات، استعداد و توانايي­هاي دانشگاه ايلام در جهت رفع نيازهاي پژوهشي، تحقيقاتي و آموزشي شركت گاز استان ايلام منعقد  گرديد. هدف، برقراري ارتباط سازمان يافته و مداوم و بهره‌گيري از تخصص‌هاي مختلف علمي، تحقيقاتي، آزمايشگاهي، كارگاهي، آموزشي و كتابخانه­اي و امكانات بالقوه و بالفعل دانشگاه ايلام و شركت گاز استان ايلام جهت رفع مشكلات و معضلات پژوهشي - آموزشي شركت گاز استان ايلام مي­ باشد.

در اين جلسه دکتر محمد علي‌اکبري، رييس دانشگاه ايلام در سخناني بيان داشت: دانشگاه ايلام در اين دوره آمادگي خود را براي همکاري با همه دستگاه هاي اجرايي استان با توجه به کادر مجرب خود اعلام مي دارد رييس دانشگاه ايلام افزود: انتظار ما اين است که دستگاه هاي اجرايي استان از توان و امکانات دانشگاه جهت پيشبرد اهداف کلان استان استفاده نمايند و از قابليت هاي فني و علمي همکارانم بهره مند شوند.

مدت اين تفاهم نامه دو سال و در سالن جلسات شرکت گاز استان ايلام به امضاء رسيد.