سفر هیئت نمایندگی دانشگاه ایلام به استان و دانشگاه واسط عراق

سفر هيئت نمايندگي دانشگاه ايلام به استان و دانشگاه واسط عراق

دکتر رضازاده، مشاور رييس و مدير حوزه رياست دانشگاه، در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي بيان داشت: پيرو گسترش روابط ميان استان‌هاي ايلام و واسط عراق در زمينه هاي مختلف اقتصادي و علمي سفر چند روزه‌ي هيئت نمايندگي دانشگاه ايلام، با حضور آقاي دکتر محمد علي‌اکبري، رييس محترم دانشگاه در صدر اين هيئت از امروز آغاز مي‌شود. و طبق دعوت استاندار واسط، قرار است ديدارهاي دو جانبه و چند جانبه با دانشگاه واسط و ديگر مراکز دانشگاهي صورت گيرد.

مشاور رييس و مدير حوزه رياست دانشگاه ايلام افزود: دانشگاه ايلام بر اساس تفاهم نامه منعقد شده در اسفند ماه 1392، مصمم است تا زمينه اجرايي و عملي مفاد آن را با پيگيري جدي فراهم سازد. به همين دليل، مجموعه پيشنهادات عملياتي دانشگاه در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي در زمينه پذيرش دانشجويان عراقي در دوره‌هاي کارشناسي، کارشناسي‌ارشد و دکتري، انجام تحقيقات مشترک و برگزاري مسابقات قرآني و ورزشي بين دانشجويان دو دانشگاه‌ در دستور کار اين سفر قرار دارد.