تألیف کتاب کاربرد قارچ‌های میکوریزا در کشاورزی پایدار و خاک‌های شور و خشک توسط عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام

تأليف کتاب کاربرد قارچ‌هاي ميکوريزا در کشاورزي پايدار و خاک‌هاي شور و خشک توسط عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام

دکتر محمد جواد زارع عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از تأليف کتاب کاربرد قارچ‌هاي ميکوريزا در کشاورزي پايدار و خاک‌هاي شور و خشک  در دانشگاه ايلام خبر داد.

دکتر محمدجواد زارع در خصوص اين کتاب گفت:  اکوفيزيولوژي به رروابط  شوري – گياه، ميکروارگانيسم هاي خاک، خصوصيات قارچ هاي ميکوريزي و کاربرد آنها در زراعت مناطق شور پرداخته است. اين کتاب 8 فصلي براي دانشجويان رشته هاي کشاورزي و زيست شناسي در مقطع ارشد و دکتري تأليف  شده و توسط انتشارات جهاد دانشگاهي تهران به چاپ رسيده است.

دکتر زارع از دعوت به همکاري در مشارکت در  تاليف کتاب Plant Microbiome: Nutrient Management and Crop Production   و کتاب MYCORRHIZA-THE STATE OF ARTاز طرف هيات مديره Springer  و مولفان اصلي کتاب خبر داد. کتاب  MYCORRHIZA-THE STATE OF ART اين کتاب  در سه جلد به چاپ خواهد رسيد.

وي افزود:  کتاب Plant Microbiome: Nutrient Management and Crop Production  مباحث مختلف کاربرد همزيست هاي گياهي را در توليدات زراعي در بر خواهد داشت و در سال ميلادي 2016 به چاپ خواهد رسيد.

لازم به ذکر است که پيش از اين دکتر زارع در تاليف کتاب هايي با عناوين زير که در نشر Springer  منتشر شده است مشارکت داشته است.

Biodiversity, biofules, agroforestry and conservation agriculture.

Springer Science+Business Media New York

Piriformospora indica