فعالیت های دستگاههای اجرایی استان در خصوص مقابله با ریزگردها با محوریت دانشگاه و نظارت مدیریت عالی استان تجمیع گردد

به گزارش خبر نگار روابط عمومي، دکتر علي­ اکبري رياست محترم دانشگاه در جلسه شوراي اداري استان که با حضور معاون محترم رييس جمهور و رياست سازمان محيط زيست کشور برگزار گرديد، ضمن ارايه پيشنهاد تجميع فعاليت پراکنده دستگاههاي اجرايي مختلف با محوريت دانشگاه با نظارت استاندار محترم ايلام خواستار حمايت از پايان نامه هاي کارشناسي ارشد و دکتري مرتبط با موضوع ريزگردها، آلودگي­ هاي زيست محيطي و پديده گرد و غبار گرديد. رياست دانشگاه ضمن در خطر دانستن طبيعت ايلام بر لزوم تلاش براي حفظ جنگل­ هاي بلوط استان اشاره نمود و خواستار برنامه­ ريزي جدي سازمان محيط زيست براي حل اين بحران گرديد.

همچنين در جلسه ديگري که با حضور سرکار خانم دکتر ابتکار معاونت محترم رييس جمهوري و رييس سازمان محيط زيست برگزار گرديد رييس دانشگاه از ارايه 15 طرح پژوهشي جامع اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام براي مقابله با ريزگردها و ديگر آلودگي­ها زيست محيطي خبر داد.در اين جلسه همچنين دکتر بازگير رييس دانشکده کشاورزي و رييس کميته ريزگردهاي دانشگاه ايلام ضمن تشريح روند تشکيل کميته ريزگردها در دانشگاه ايلام، گزارش مبسوطي از ظرفيت­ها و تخصص­هاي اعضاي هيأت علمي عضو کميته ارايه نمود و خواستار حمايت دولت از طرح­هاي پژوهشي ارايه شده توسط اعضاي هيأت دانشگاه گرديد.

خانم دکتر ابتکار نيز ضمن تأکيد بر بهره­ گيري از توان علمي و پژوهشي دانشگاه و تقدير از اهتمام مديريت دانشگاه در اين رابطه ،اتعقاد تفاهم نامه بين دانشگاه و محيط زيست را جهت انجام فعاليت­هاي مشترک توصيه فرمود.