دکتر یحیی یثربی در دانشگاه ایلام

دکتر يحيي يثربي در دانشگاه ايلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، با دعوت دفتر هم انديشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام از آقاي دکتر سيد يحيي يثربي، استاد دانشگلاه علامه طباطبايي دعوت به عمل آمدوجلساتي با حضور ايشان برگزار گرديد.

در اولين جلسه  که با دانشجويان گروه فلسفه و کلام اسلامي برگزار گرديد، دکتر يثربي در رابطه با موضوع چيستي فلسفه ورزي، بايدها و نبايدها مسائل مختلفي را مطرح نمود و به سوالات دانشجويان نيز پاسخ داد.

در جلسه اي ديگر كه با حضور اعضاء محترم هيئت علمي تشكيل شدبه بررسي تحول علوم انساني و حساسيت ها به بحث و تبادل نظر پرداخت.

دکتر يثربي در جلسه سوم که دو ساعت به طول انجاميد با دانشجويان از عرفان با محوريت آثار عرفاني سخن گفت و به سوالات اين عزيزان پاسخ داد.