یکی از مهمترین برنامه‌های دانشگاه ایلام معنویت‌ گرایی می‌‌باشد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، آقاي دکتر محمد علي اکبري، رياست محترم دانشگاه باحضوردر جمع معتکفين دانشجوي خواهردانشگاه ايلام با تاکيد بر اين نکته که براي عرض تبريک به خدمت شمارسيده ام و با مطرح کردن اين سوال، آيا جامعه دانشگاهي متدين است يا خير؟ بيان داشت: يقين داشته باشيد جامعه دانشگاهي ما،جامعه اي متدين است اما در زمينه معرفي فزوني نسبت دينداران دانشگاهي به جامعه ،ضعيف عمل کرده ايم.

وي به جمله معروف امام راحل مبني بر؛ دانشگاه کارخانه انسان سازي است اشاره کرد و افزود: شما مصداق بارز اين جمله هستيد، مديريت دانشگاه ايلام حضور شما را قدر مي داند و علاقه مند است با وجود مذهبي هايي مانند شما و با تاسي به غلبه گفتماني دينداري، اين مرکز آموزش عالي را بيمه کند.

رياست دانشگاه ايلام افزود: ميدانم که شمادختران و پسران من چه ضميري داريد اما عده اي مي خواهند چهره ديگري از دانشگاه رانشان دهند، يکي از مهمترين برنامه هاي آتي دانشگاه ايلام معنويت گرايي يا دانشگاه معنويت گرا مي باشد.

دكترعلي اكبري بيان نمود:از شما دانشجويان عزيز مي خواهم پرچم دينداري را در دانشگاه ايلام برافراشته کنيد، وسيره‌ي دينداري، تدين، پژوهشگري و طلب علم به عنوان فريضه هاي برتر بر فضاي اين دانشگاه غلبه يابد.تاهمگان بدانندكه شرط همكلاس شدن با شما،رعايت اخلاق اسلامي است.