همایش تربیت سفیران سلامت

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، همايش تربيت سفيران سلامت با حضور دانشجويان و به همت مرکز مشاوره دانشگاه ، معاونت بهداشت استان و جمعي از اساتيد دانشگاه علوم پزشکي  با حضور دانشجويان  در سالن آمفي آيت‌اله حيدري دانشگاه ايلام برگزار شد.

در ابتدا آقاي مهندس عباسي، مسئول آموزش سلامت جوانان استان با بيان اهميت و اهداف همايش اظهار داشت: بعد از ثبت نام دانشجويان در سايت آواي سلامت، به صورت مستمر اپليکيشن‌هاي سلامت براي اين دانشجويان ارسال مي شود و آنان ضمن برخورداري از آموزشهاي مداوم از طريق اين سايت،در نهايت گواهي بازآموزي از طرف وزارت بهداشت برايشان صادر مي‌شود ودر پايان به برگزيدگان جوايز نفيسي اهدا مي‌گردد.

در بخش ديگر اين همايش آقاي دکتر ناصري فر، معاونت بهداشتي استان در سخناني با اشاره به وضعيت سلامت جوانان ،روند برگزاري اين همايش را به اين شرح بيان داشت:

1- توزيع و تکميل فرمهاي پيش‌آزمون به صورت حضوري توسط دانشجويان

2- جمع آوري پيش‌آزمونها و توزيع کتب آموزشي خود مراقبتي در بين دانشجويان

3- ثبت نام آنلاين و تکميل پيش‌آزمون در سايت آواي سلامت وزارت بهداشت

4- يک ماه بعد از مطالعه کتاب آموزشي، تکميل  پس‌آزمون به صورت آنلاين در سايت آواي سلامت.