نشست هم اندیشی پژوهشگران برتر استان ایلام

نشست هم انديشي پژوهشگران برتر استان ايلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » نشست هم انديشي پژوهشگران برتر استان ايلام روز چهارشنبه 19 آذر 1393 در هفته پژوهش، به ميزباني دانشگاه ايلام و با حضور جناب آقاي دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه، جناب آقاي دکتر حشمت الله عسگري معاون محترم برنامه ريزي استاندار ايلام، رؤساي دانشگاه هاي، مديران دواير دولتي و پژوهشگران موفق استان برگزار گرديد.

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي» جناب آقاي دکتر  رضا صحرايي رياست محترم دانشگاه ايلام، ضمن تسليت به مناسبت فرارسيدن اربعين حسيني و خيرمقدم به رؤساي دانشگاه ها، مديران ادارات و پژوهشگران برتر استان بيان داشت: مباحث و پژوهش هاي مورد ارائه در مراکز آموزش عالي کشور پاسخگوي نيازهاي ملي و منطقه اي کشور نيست و دانشگاه هاي ايران همپاي کشورهاي توسعه يافته رشد نکرده اند.

رياست محترم دانشگاه ايلام اظهار داشت: اکنون دانشگاه هاي معتبر دنيا به سمت اشتغال محوري وکارآفريني در حال حرکت هستند در حاليکه در کشور ايران همان مباحث تئوري قديمي وجود دارد.
وي پيشرفت روزافزون و شتاب دار کشوردر حاله توسعه چين در عرصه هاي بين المللي و جهاني را مرهون پژوهش هاي خلاقانه ، مدون ، علمي همراه با برنامه ريزي هاي منطقي و بهره گيري از کارهاي گروهي دانست و افزود نياز امروز جامعه ايران، به ويژه در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي را خلق ثروت از طريق علم بر شمرد.

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي دانشگاه ايلام»، آقاي دکتر حشمت الله عسگري معاون محترم برنامه ريزي استاندار ايلام در نشست هم انديشي پژوهشگران موفق استان ايلام اظهار کرد: يکي از کاستي هاي امر پژوهش در اين استان و حتي کشور، نبود اثرات واقعي اين تحقيق ها در زندگي روزمره مردم و افزايش رفاه آنان است.

وي افزود: اگر جامعه امروز ايران بر اساس واقعيت ها و برنامه هاي موجود حرکت کند به يقين هيچ موفقيت و پيشرفتي در هيچ کدام از بخش هاي کشور حاصل نخواهد شد و تحقق اهداف چشم انداز هاي 20 ساله کشور دور از ذهن و دست نيافتني خواهد بود.
آقاي دکتر عسگري تأکيد کرد: دانشگاه ها بايد بر پايه پژوهش هاي کارآفرين محور و اشتغالزا برنامه هاي خود را تدوين کنند، چرا که دانشگاه و دانشجويان نقش مهم و حساسي در پيشرفت و توسعه کشور و استان ايفا مي کنند.
وي اشتياق پژوهشگران به چاپ مقالات و آثار پژوهشي در نشريات خارج کشور را يک ضعف بزرگ در امر پژوهش دانست و يادآور شد: اين رويه کمک چندان موثري به توليد علم و رفاه اجتماعي در کشور نمي کند.
معاون استاندار ايلام با اشاره به تصويب تخصيص اعتبار به حوزه پژوهش در اصلاح لايحه قانون تنظيم مقررات مالي دولت، اين حرکت را بعد از بي ثباتي هاي چند سال اخير تخصيص اعتبارهاي پژوهشي، نويد بخش آغاز پژوهش هاي ايده پردازانه در کشور دانست و از رايزني و تبادل نظر ميان مسوولان مراکز آموزش عالي استان براي تدوين يک برنامه پژوهشي الگويي - عملياتي محور در اين استان خبر داد.

در اين نشست جمعي از پژوهشگران و مديران استان به بيان گوشه هايي دغدغه ها و مشکل هاي فراروي امر پژوهش در استان پرداختند.

برپايي نمايشگاه دستاورهاي علمي – پژوهشي دانشجويان و تقدير از24 پژوهشگر موفق و نخبه استان از ديگر برنامه هاي اين همايش بود.