برگزاری اولین کنگره شهدای دانشجو استان ایلام دردانشگاه ایلام

برگزاري اولين کنگره شهداي دانشجو استان ايلام دردانشگاه ايلام

«به گزارش خبرنگارروابط عمومي» اولين کنگره شهداي دانشجو استان باحضور ميهمانان کشوري واستاني درسالن دانشگاه ايلام سه شنبه شب برگزارگرديد.دراين مراسم معنوي حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن ابوترابي‌فردنايب رييس محترم مجلس،دکتراحمدي نماينده محترم ايلام درمجلس شوراي اسلام،استاندارمحترم ومعاونين ايشان،رياست محترم دانشگاه ومعاونين،سردارحسيني فرمانده محترم سپاه اميرالمومنين و روساي دانشگاه هاي استان ومديران کل شرکت داشتند.درابتداي اين برنامه دکتر صحرايي رياست محترم دانشگاه فرارسيدن اربعين حسيني را خدمت همه حضار محترم تسليت عرض نموده وبيان نمود ياد و خاطره امام شهيدان و همه شهداي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس والخصوص شهداي دانشجو را گرامي مي­دارم وبراي رهبر معظم انقلاب از درگاه پرودگار سلامتي و طول عمر با برکت مسئلت مي نمايم.

وي سپس باعرض خير مقدم خدمت حضرت حجت الاسلام و المسلمين حاج آقا ابوترابي نايب رييس محترم مجلس.

جناب آقاي دکتراحمدي نايب رييس محترم کميسيون بودجه و نماينده محترم استان ايلام ،استاندارمحترم،سردار حسيني فرمانده محترم سپاه ناحيه ايلام،مسئولين محترم استان وميهمانان ويژه­ي مراسم که خانواده معظم شهداي دانشجو استان ايلام مي باشند بيان نمود که مردم استان چند ويژگي برجسته و ممتاز دارند.

1-ولايت مداري و ارادت به خاندان عصمت  و طهارت (ع)که زبان زد خاص و عام بوده و حضرت­عالي امروز در مهران از نزديک شاهد ارادت و دل دادگي مردم اين ديار نسبت به حضرت اباعبدا... الحسين (ع) بوديد.

2- نقش مردم در دفاع مقدس ،که هزاران شهيد، جانبازو آزاده عزيز تقديم کرده­اند و امروز نيز از نظام جمهوري اسلامي و مرز 420 کيلومتري اين استان حفاظت وصيانت مي­کنند. والحمدالله هم اکنون اين مرز امن­ترين مرز کشور مي باشد.

سپس دکتر صحرايي بادرخواست از حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن ابوترابي‌فرد نايب رييس محترم مجلس اظهارداشت انشاءا... با حسن توجه جنابعالي و همه همکارانتان در مجلس شورا ي اسلامي در اين فصل و ماه که فصل بررسي لايحه بودجه کل کشور است توجه ويژه به استان ايلام ودانشگاه ايلام بطور خاص بفرماييد.

سپس حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابي‌فرد نايب رييس محترم مجلس اظهار داشت: موجود زنده علائمي دارد، نخستين ويژگي يک پديده، داراي حيات بودن آن است که داراي رشد است، يک پديده براي ادامه حيات خويش آنچه مورد نياز اوست جذب مي‌کند و قدرت دفاع در برابر تهديدات را دارد.

وي ادامه داد: هر قدر اين ويژگي‌ها در پديده داراي حيات در سطح عالي‌تر باشد در مسير حيات برتر حرکت خواهد کرد؛ انسان‌ها همه داراي حيات مورد نظر قرآن نيستند ممکن است حيات مادي داشته باشند و يا داراي حيات حيواني باشند، اما حيات انساني ندارند و از نظر قرآن کريم انساني زنده است که داراي حيات انساني باشد؛ در غير اينصورت يک حيوان داراي حيات است، نه انسان.

نايب رئيس اول مجلس اضافه کرد: براي آنکه به حيات انساني برسيم راهي که قرآن ارائه مي‌کند فهم دين و آراسته شدن به آموزه‌هاي ديني است، هر انساني که به ميزان مرتبه‌اي که معارف واقعه دين را مي‌شناسد و به ميزان مرتبه‌اي که به آن معارف آراسته است حيات انساني دارد، اگر انسان از معارف تهي بود از حيات انساني فاصله گرفته است.

ابوترابي‌فرد بيان کرد: خداوند در قرآن مجيد مي‌فرمايد که شهدا زنده‌اند و داراي حيات هستند، يعني شهدا داراي بالاترين حيات مورد نظر قرآن کريم بوده و دليل اين حيات آن است که شهدا در راهي که قرآن تعريف کرده است قدم برداشته‌اند، يعني آموزه‌هاي دين را شناخته و به اين آموزه‌ها آراسته شده‌اند.

وي با بيان اينکه شهدا در قله حيات هستند، متذکر شد: شهدا حياتي نزديک به حيات خداوند داشته و يعني در قله حيات قرار دارند، چراکه شهدا راه خدا را شناخته و بدان عمل کرده‌اند.

نايب رئيس اول مجلس يادآور شد: بنابراين اگر بخواهيم به حيات واقعي و انساني دست يابيم بايد آموزه‌هاي دين را بشناسيم و به آن آراسته شويم. اولين مرتبه حيات از نگاه قرآن حيات عقلاني است، يعني يک انسان هنگامي انسان است که عاقل باشد و به ميزاني عقلي که در وجود او حکومت مي‌کند از حيات انساني بهره‌مند است.