پذیرش 930دانشجو در 30 رشته مختلف در مقطع کارشناسی

پذيرش 930دانشجو در 30 رشته مختلف در مقطع کارشناسي

دکتر جعفر مامي زاده مدير آموزش دانشگاه ايلام در گفتگويي با روابط عمومي بيان داشت: ثبت نام دانشجويان جديدالورود دانشگاه ايلام طي دو مرحله ثبت نام غيرحضوري (اينترنتي) و حضوري انجام مي شود.

وي افزود: زمان ثبت نام غيرحضوري24تا 21 شهريور ماه بوده که دانشجويان جديدالورود با مراجعه به وب سايت اين مرکز آموزش عالي به آدرس اينترنتي www.ilam.ac.ir با درج فايل هاي اسکن شده از شناسنامه، کارت ملي، عکس پرسنلي، مدرک ديپلم، مدرک نظام وظيفه و ...ثبت نام کنند.

مدير آموزش دانشگاه ايلام اظهار داشت: ثبت نام حضوري در تاريخ هاي 29 و 28 شهريور ماه در دانشکده ها انجام خواهد شد و مدارک لازم براي ثبت نام حضوري شامل اصل و کپي ديپلم و پيش دانشگاهي، اصل و کپي ريزنمرات دوره متوسطه، قبص پستي درخواست ارزش تحصيلي پيش دانشگاهي، اصل و کپي کارت ملي و تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپي کارت پايان خدمت يا معافيت دائم و يا دفترچه آماده به خدمت براي مشمولان، تاييديه سهميه نهادها، فرم هاي تکميل شده در مرحله ثبت نام غيرحضوري و..است.

وي عنوان کرد: تعداد کل دانشجويان جديدالورود در مقطع کارشناسي 930 نفر است که در 30 رشته مختلف دانشگاه پذيرفته شده اند.

مامي زاده تصريح کرد: تعداد دانشجويان دانشکده هاي مختلف شامل دانشکده ادبيات و علوم انساني 241 نفر، دانشکده پيرادامپزشکي 33 نفر، دانشکده الهيات و معارف اسلامي 50 نفر، دانشکده علوم پايه 81 نفر، دانشکده فني و مهندسي 252 نفر و دانشکده کشاورزي 273 نفر است که انتخاب واحد دانشجويان جديدالورود توسط آموزش دانشکده هاي مربوطه انجام مي گيرد.