دانشگاه ایلام میزبان مدیران روابط عمومی منطقه 5 کشور است

دانشگاه ايلام ميزبان مديران روابط عمومي منطقه 5 کشور است

مدير روابط عمومي دانشگاه ايلام گفت: دانشگاه ايلام، ميزبان مديران و مسئولان روابط عمومي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فن آوري منطقه 5 کشور مي باشد.

فرهاد فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه ايلام، ضمن اعلام اين خبر گفت: دانشگاه ايلام  روز چهارشنبه 18 شهريورماه ميزبان مديران و مسئولان روابط عمومي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فن آوري منطقه 5 کشور مي باشد.

وي افزود دکتر بايبوردي معاون روابط عمومي وزارت علوم مهمان ويژه اين جلسه خواهند بود.

مدير روابط عمومي دانشگاه ايلام، با بيان اينکه، دانشگاه هاي کردستان، لرستان، کرمانشاه و ايلام شامل اين منطقه مي باشند، گفت: در مجموع از 4 استان فوق 10 مرکز در اين جلسه حضور خواهند داشت و دبير منطقه نيز از بين مدعوين انتخاب مي شود.

شايان ذکر است روابط عمومي دانشگاه ايلام خرداد ماه سال جاري از سوي دکتر محمد فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري به عنوان روابط عمومي برتر کشور مورد تقدير قرار گرفت.