فراخوان نهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی اعلام شد

فراخوان نهمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي اعلام شد

به گزارش روابط عمومي، نهمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي، با رويکردي آينده نگر و توسعه محور و باهدف شناسايي استعدادهاي برتر و تقويت پتانسيل هاي موجود در اين بخش و معرفي آن و همچنين تقدير از تلاش هاي مجاهدت گونة دانشجويان فعال درعرصة نشريات دانشجويي به صورت دو سالانه  برگزار مي شود.
بر اساس اين گزارش؛ نهمين جشنواره سراسرس نشريات دانشجويي کشور در سه بخش: آثار برتر، نشريات برتر و بخش ويژه مي باشد که در بخش آثار برتر، دانشجوي صاحب اثر مي‌تواند حداکثر هفت اثر ارائه دهد و در بخش نشريات برتر، صاحب امتياز يا مدير مسئول اثر را براي داوري مي‌فرستد و بخش ويژه هم شامل آثار منتشر شده در نشريات دانشجويي در محورهاي تعيين شده و در قالب هاي يادداشت،گزارش،مصاحبه،مقاله،طنز، طرح و کاريکاتور  مي باشد.
گفتني است جشنواره سراسري نشريات دانشجويي در آبان ماه سال جاري برگزار خواهد شد و دانشجويان و علاقه مندان مي توانند آثار خود را به دبير خانه اين جشنواره به نشاني titr9.ir ارسال کنند.