بازدید علمی دانشجویان دوره کارشناسی و دکترای دانشگاه از جنگلهای حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران

به گزارش خبرنگار روابط عمومي،  دانشجويان دانشگاه ايلام در نشستي با آقاي دکتر بابايي مدير کل منابع طبيعي و آبخيزداري مازندران – ساري به بحث و تبادل نظر در مورد مشکلات پيش روي مديريت منابع طبيعي در سطح کلان ، مسائل اقتصادي و اجتماعي در جنگهاي شمال کشور و عملکرد اين اداره در حوزه هاي اجرايي پرداختند.

سپس بازديد از کارخانه صنايع چوب و کاغذ مازندران و جنگلهاي تابعه به عمل آمد.

در روز دوم و سوم سفر علمي دانشجويان دوره کارشناسي و دکتراي دانشگاه ايلام ، به ترتيب از طرح هاي جنگلداري مورد عمل کارخانه هاي نکا چوب و چوب و فريم بازديد ميداني به عمل آمد و به مباحث مختلف علوم جنگلداري و جنگل شناسي از جمله جاده سازي ، بهره برداري ، جنگل شناسي ، نشانه گذاري و .... پرداخته شد.

در ادامه اين سفر علمي وپژوهشي ،از مرکز بذر کلوده ي آمل و ذخيره گاه ژنتيکي سي سنگان نيز بازديد بعمل آمد.

اين گونه سفر هاي علمي و آموزشي ، تاثير بسزايي در بالارفتن اطلاعات عملي و افزايش وسعت ديد دانشجويان داشته که در سالهاي آتي مي تواند در توليد فکر و کارايي بيشتر اين عزيزان و ارائه خدمات بهينه به جامعه اسلامي نقش موثري را ايفا نمايد .