نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان در دانشگاه ایلام گشایش یافت

نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فن بازار استان در دانشگاه ايلام گشايش يافت

نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فن بازار استان در آييني با حضور ريس دانشگاه ايلام، استاندار، معاونين ايشان، جمعي از مديران و پژوهشگران هفته گذشته در دانشگاه ايلام افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نمايشگاه که همزمان با سومين روز از هفته ملي پژوهش در محل دانشگاه ايلام افتتاح شد دستاوردهاي پژوهشي استان ايلام در قالب 22 غرفه در معرض ديد عموم گذاشته شد.
معاون پژوهشي دانشگاه ايلام در اين آيين گفت: اين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و تحقيقاتي اين دانشگاه و ديگر مراکز آموزش عالي و همچنين برخي از دستگاه هاي اجرايي استان را به نمايش گذاشته شده است.
دکتر حسين مهديزاده از محصولات و اختراعات مراکز رشد، شرکت هاي دانش بنيان و مراکز علمي و تحقيقاتي استان به عنوان ديگر آثار تحقيقي ارائه شده در اين نمايشگاه نام برد و گفت: اين نمايشگاه بمدت 2 روز پذيراي علاقمندان بود.
ديدار استاندار ايلام با پژوهشگران برتر استان از ديگر برنامه هاي جانبي اين نمايشگاه است.