تمدید حکم معاون پژوهشی و فناوری و مدیر امور دانشجویی

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، طي احکامي جداگانه از سوي دکتر محمد علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  حکم دکتر حسين مهدي‌زاده، عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي به مدت دو سال به عنوان معاون پژوهشي و فناوري و دکتر دکتر آرش فاضلي عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي نيز به مدت دو سـال به عنوان مدير امور دانشجويي تمديد شد.

در حکم دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه، به دکتر مهدي‌زاده آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر حسين مهدي‌زاده

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

با احترام، پيرو حکم شماره 32862/1-ص، مورخ 93/3/12 و با نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي از تاريخ يادشده به مدت دو سال به عنوان «معاون پژوهشي و فناوري» دانشگاه منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در پيشبرد اهداف و برنامه‌هاي حوزه پژوهش و فناوري دانشگاه کامياب باشيد و با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

متن حکم دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  به دکتر فاضلي به اين شرح است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر آرش فاضلي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

با احترام، پيرو حکم شماره 36252/1-ص مورخ 93/05/06 و با نظر به مراتب تعهد و شايستگي جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ سمت‌­هاي آموزشي و پژوهـشي از تاريخ ياد شـده به مدت دو سـال به عنوان «مدير امور دانشجويي» منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات حوزه‌ي دانشجويي بکوشيد و  با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي و اهميت و نقش مؤثر اين حوزه، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني به کار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.