انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام در هیأت مدیره انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران

انتخاب عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام در هيأت مديره انجمن آموزش زبان و ادبيات انگليسي ايران

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، انجمن آموزش زبان و ادبيات انگليسي ايران از انجمن هاي علمي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و بزرگترين انجمن علمي آموزشي ايران مي باشد، انتخابات اين انجمن هر سه سال يکبار انجام مي شود. که با توجه به اتمام دوره اعضاء، با حضور نماينده وزارت علوم تحقيقات و فناوري و با اخذ آراء اعضاي انجمن از ميان افراد کانديداي عضويت در هيات مديره انجمن، انتخاب شدند.

در جريان برگزاري سيزدهمين کنفرانس بين المللي انجمن آموزش زبان و ادبيات انگليسي ايران که در دانشگاه لرستان برگزار گرديد آقاي دکتر رضا خاني، دانشيار گروه زبان و ادبيات انگليسي دانشگاه ايلام  براي دومين بار متوالي به عضويت هيأت مديره انجمن زبان و ادبيات انگليسي ايران انتخاب گرديد. سخنراني علمي آقاي دکترخاني بعنوان يکي از سخنراني هاي برجسته (Featured Speaker) سيزدهمين کنفرانس بين المللي TELLSI ارائه شد.

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت را به دکتر خاني و جامعه دانشگاهي استان تبريک مي گويد.