وزارت علوم با سردبیری دانشیار دانشگاه ایلام در نشریه علمی پژوهشی آموزش زبان انگلیسی ایران موافقت کرد

وزارت علوم با سردبيري دانشيار دانشگاه ايلام در  نشريه علمي پژوهشي آموزش زبان انگليسي ايران موافقت کرد

به گزارش روابط عمومي ، کارگروه علوم انساني دفتر سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي امور پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ضمن تأييد سوابق علمي و پژوهشي دکتر رضا خاني، دانشيار دانشگاه ايلام جهت سردبيري نشريه علمي پژوهشي آموزش زبان انگليسي به صاحب‌امتيازي انجمن آموزش زبان و ادبيات انگليسي ايران با سردبيري وي موافقت کرد.

نشريه علمي پژوهشي آموزش زبان انگليسي تنها نشريه انجمن و مرجع چاپ مقالات در حوزه‌هاي آموزش زبان انگليسي، ادبيات، زبان‌شناسي کاربردي و ترجمه است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تبريک به جامعه علمي استان، براي دکتر خاني آرزوي موفقيت مي نمايد.