دیدار رئیس داشگاه ایلام و سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر مهرمحمدي، سرپرست دانشگاه فرهنگيان با دکتر علي‌اکبري، رييس دانشگاه ديدار و گفتگو نمود.

در اين ديدار، دکتر علي اکبري ضمن خير مقدم به سرپرست دانشگاه فرهنگيان و هيئت همراه ايشان در سخناني بيان داشتند: نهايت مساعدت، همکاري و همراهي با دانشگاه فرهنگيان در زمينه‌هاي مختلف، بخصوص در مورد همکاري در واگذاري زمين مورد نياز براي توسعه و تجديد بناي دانشگاه فرهنگيان را اعلام نمودند.

در ادامه آقاي دکتر مهرمحمدي از همراهي‌هاي دانشگاه ايلام با دانشگاه فرهنگيان در تمامي زمينه‌ها خصوصاً موافقت با واگذاري 10 هکتار از زمين‌هاي دانشگاه ايلام  تشکر و قدرداني نمودند و اعلام کردند که تأسيس پرديس امام جعفر صادق (ع) از برنامه‌هاي اولويت دار دانشگاه فرهنگيان مي‌باشد همچنين از وجود فضا و فرصت تفاهم و همدلي ميان اضلاع مختلف مربوط به اين دانشگاه ابراز خرسندي نمودند.