انتصاب رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سرپرست گروه آموزشی مهندسی شیمی، سرپرست گروه آموزشی مهندسی عمران و تمدید حکم مدیر گروه آموزشی علوم اجتماعی و تاریخ

انتصاب رييس دانشکده ادبيات و علوم انساني، سرپرست گروه آموزشي مهندسي شيمي، سرپرست گروه آموزشي مهندسي عمران و تمديد حکم مدير گروه آموزشي علوم اجتماعي و تاريخ

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، طي احکامي جداگانه از سوي دکتر محمد علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  دکتر  سياوش ياري ، عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به مدت دو سال به عنوان رييس دانشکده ادبيات و علوم انساني، دکتر سيد حسين حسيني عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به مدت دو سـال به عنوان  سرپرست گروه آموزشي مهندسي شيمي،  مهندس عليرضا عباس‌زاده، عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي به عنوان  سرپرست گروه آموزشي مهندسي عمران منصوب شدند و  حکم دکتر يار محمد قاسمي، عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به مدت دو سال به عنوان   مدير گروه آموزشي علوم اجتماعي و تاريخ تمديد گرديد .

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.

متن حکم دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  به دکتر يار محمد قاسمي به اين شرح است.

جناب آقاي دکتر يار محمد قاسمي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آيين‌نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، حکم جنابعالي به عنوان «مدير گروه آموزشي علوم اجتماعي و تاريخ» از تاريخ 06/08/94 به مدت دو سال تمديد مي‌گردداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريداز درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

در حکم دکتر علي اکبري به دکتر ياري آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر سياوش ياري

عضو محترم هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني

با احترام، پيرو حکم شماره 52822/1-ص، مورخ 16/01/94 و با نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي از تاريخ ياد شده به مدت دو سال به عنوان «رييس دانشکده ادبيات و علوم انساني» دانشگاه منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در اجراي برنام? عملياتي دانشکده کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم

حکم رييس محترم دانشگاه ايلام به دکتر حسيني به اين شرح است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر سيد حسين حسيني

عضو محترم هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي مهندسي شيمي» دانشگاه منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء جايگاه و سطح خدمات اين گروه کامياب باشيد و با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

در حکم دکتر علي اکبري خطاب به مهندس عباس‌زاده آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي مهندس عليرضا عباس‌زاده

عضو محترم هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي مهندسي عمران» دانشگاه منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء جايگاه و سطح خدمات اين گروه کامياب باشيد و با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي و اهميت و نقش مؤثر اين مرکز، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.