نشست تخصصی بررسی چالش ها و راهکارهای مقابله با بحران آب های زیر زمینی در دانشگاه ایلام برگزار می شود

نشست تخصصي بررسي چالش ها و راهکارهاي مقابله با بحران آب هاي زير زميني در دانشگاه ايلام برگزار مي شود

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اين نشست با همکاري معاونت  پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام و اعضاي هيئت علمي دانشکده کشاورزي و با حضور اعضاي اتاق فکر استان و رؤساي ادارات و سازمان هاي مرتبط برگزار مي شود.

در اين نشست تخصصي، چالش ها و راهکارهاي مقابله با بحران آب هاي زير زميني در استان ايلام مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

نشست تخصصي راهکارهاي مقابله با کمبود آب، فردا سه شنبه 2تيرماه ساعت 9 صبح در سالن فرزانگان دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

مسئولين يا نمايندگان ،سازمان آب منطقه اي ، سازمان جهاد کشاورزي، شرکت آب و فاضلاب  شهري وروستايي،مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي ، و اداره کل منابع طبيعي و آبخيز داري استان ايلام در اين نشست تخصصي شرکت خواهند کرد.

.