تسلیت به آقای دکتر حاجی کریمی

تسليت به آقاي دکتر حاجي کريمي

همکار گرامي

جناب آقاي دکتر حاجي کريمي

مشيت الهي بـر ايـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگي را خـزانـي ماتمزده بـه انتظار بنشيند و اين، بارزترين تفسير فلسفـه آفـرينش درفـراخـناي بـي کران هـستي و يـگانه راز جـاودانگي اوسـت، درگذشت مادر گراميتان را به شما و خانواده محترمتان تسليت عرض نموده برايشان از درگاه خداوند متعال مغفرت، براي شما و ساير بازماندگان صبر جميل و اجر جزيل خواهانم .

شايان ذکر است به همين مناسبت مجلس ترحيمي از ساعت 13 الي  12 روز دوشنبه مورخ 1394/2/28 در مسجد الغدير دانشگاه ايلام برگزار مي گردد. حضور شما سروران ارجمند موجب تسلي خاطر بازماندگان خواهد بود.

روابط عمومي دانشگاه ايلام