انتصاب دکتر چراغی به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در حکمي  از طرف آقاي دکتر علي اکبري، رياست محترم دانشگاه آقاي دکتر جواد چراغي عضو محترم هيأت علمي دانشکده پيرادامپزشکي به عنوان سرپرست مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه منصوب گرديد.

در اين حکم آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر  جواد چراغي

عضو هيأت علمي محترم دانشکده پيرادامپزشکي

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشياز تاريخ ياد شده به مدت دو سال به عنوان سرپرست مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم، همّت خويش را در انجام برنامه‌ها و راهبردهاي دانشگاه در اين حوزه به ­کار گيريد و در ارتقاء کيفيت خدمات تحصيلات تکميلي براي نيل به دانشگاهي پيشتاز، قانون مدار، پاسخگو، اخلاقي و خلّاق، به شکلي مؤثر اهتمام بورزيد.

همچنين آقاي دکتر علي اکبري از خدمات ارزشمند آقاي دکتر سليمان بيگي مدير قبلي تحصيلات تکميلي سپاس و قدرداني نمود.

همچنين طي احکام جداگانه ديگر حکم سرپرستي افرد ذيل به مديريت گروه ارتقاء يافت.

آقاي دکتر عبدالجبار زرگوش نسب

به مدت دو سال به عنوان مدير گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي دانشکده الهيات و معارف اسلامي  منصوب گرديد.

آقاي دکتر  علي مهدوي

به مدت دو سال به عنوان مدير گروه آموزشي علوم جنگل دانشکده کشاورزي منصوب گرديد.

آقاي مهندس محمدرضا ولي‌زاده

به مدت دو سال به عنوان مدير گروه آموزشي کامپيوتر دانشکده فني و مهندسي منصوب گرديد.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.