کسب رتبه های برترکارشناسی ارشد

کسب رتبه هاي برترکارشناسي ارشد

درگفتگوي خبرنگار روابط عمومي با آقاي دکتر مجيد ميراب بالو، استاد مشاور انجمن علمي گياه پزشکي دانشگاه ايلام ، در معرفي رشته گياه پزشکي، گفت: گياه پزشکي و گياه پزشکان امروزه مسئوليت سنگين امنيت  غذائي بيش از هفتاد ميليون ايراني را بر عهده دارند. دانش گياه پزشکي که در ايران تا چندي پيش با نام دفع آفات شناخته مي شد، يکي از شاخه هاي جديد وپراهميت کشاورزي مي باشد.

وي افزود: دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام در سال  1390 اقدام به جذب دانشجو دررشته گياه پزشکي دردوره کارشناسي نمود که امسال بعد از گذشت چهار سال. اولين ورودي هاي رشته گياه پزشکي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند.

استاد مشاور انجمن علمي گياه پزشکي دانشگاه ايلام اظهار داشت: اين رشته در دوره کارشناسي ارشد به دو گرايش بيماري شناسي گياهي و حشره شناسي کشاورزي تفکيک مي شود که دانشجويان دانشگاه ايلام توانستند به رتبه هاي برتر آزمون کارشناسي ارشد و به تبع فرصت قبولي در دانشگاه هاي مطرح کشور را در اين رشته به دست آورند.

وي کسب رتبه هاي برتر، را موفقيتي بزرگ براي دانشگاه ايلام برشمرد و بيان کرد: وجود چنين فرهيختگاني در دانشگاه ايلام، نشان از کيفيت بالاي آموزش و ظرفيت بي نظير دانشگاه و تلاش وپشتکار دانشجويان اين مرکز آموزش عالي دانست.

دکتر ميراب بالو با بيان اينکه دانشگاه ايلام بارها ثابت کرده است که در زمينه هاي مختلف حرف براي گفتن دارد، خاطر نشان کرد:تربيت متخصصين جهت تدريس ، تحقيق، برنامه ريزي و هدايت امور اجرائي در زمينه هاي مختلف بيماري شناسي گياهي وحشره شناسي کشاورزي از اهداف تشکيل اين رشته هاست.

وي گفت: با توجه به اهميتي که آفات و عوامل بيماري زاي گياهي در از بين بردن محصولات کشاورزي داشته و خسارتي که ساليانه چه از نظر کمي و چه از نظر کيفي به اين محصولات وارد مي آورند لزوم تربيت افرادي که بتوانند در اين رشته تخصص لازم را کسب نموده مسئوليت امور مختلف آموزشي ،تحقيقاتي و اجرائي را در زمينه هاي شناسائي و مبارزه با آفات بيماري زاي گياهي بعهده بگيرند کاملا” ضروري است.

عضو هيئت علمي دانشکده کشاورزي افزود: اهميت اين رشته براي تربيت متخصصين حشره شناسي کشاورزي وبيماري شناسي گياهي به منظور رسيدن به خود کفائي در محصولات کشاورزي مشخص مي گردد.

دکتر ميراب بالو با آرزوي موفقيت براي دانشجويان و فارغ التحصيلان اين رشته، اسامي قبول شدگان برتر در آزمون کارشناسي ارشد را به شرح زير اعلام کرد:
گرايش حشره شناسي کشاورزي: امين نوابي (رتبه 14)، زينب باقري (رتبه 22)، بهزاد ميري (رتبه 25)، زهرا جليليان (رتبه 58)، حميد ويسي (رتبه 77)، علي حميد، مريم مرداني مديسه.
گرايش بيماري شناسي گياهي: سجاد آسترکي (رتبه 12)، طيبه شيرزادي، شکوفه رشيدي، طيبه عليمرادي.