بازدید آقای دکتر علی اکبری از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه ایلام

بازديد آقاي دکتر علي اکبري از واحدهاي فناور مرکز رشد دانشگاه ايلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در بازديدي از واحدهاي فناور مرکز رشد دانشگاه ايلام که با حضور آقاي دکتر علي اکبري، رياست محترم دانشگاه و آقاي دکتر مهدي زاده، معاون محترم پژوهشي دانشگاه صورت گرفت، روند فعاليت واحدها و شرکت هاي فناور مرکز رشد دانشگاه ايلام بررسي شد .

در اين بازديد آقاي دکتر سالکي، مدير محترم مرکز رشد واحدهاي فناور ضمن ارائه گزارشي از نحوه شناسايي، جذب، حمايت و هدايت واحدهاي فناور تحت پوشش مرکز رشد، کلياتي  از نحوه ساماندهي ، حمايت و هدايت اين واحد ها از طرح ايده تا ساخت نمونه محصول و در نهايت تجاري سازي را ارائه نمود.

در ادامه آقاي دکتر علي اکبري، رياست محترم دانشگاه از روند فعاليت کليه واحدهاي مستقر در مرکز رشد بازديد و از نزديک پيشرفت ، دستاوردها و مسائل مرتبط اين واحدها را مورد ارزيابي قرار داد.

رياست محترم دانشگاه ضمن ابراز خرسندي از فعاليت شرکت هاي فعال در مرکز رشد خواستار توسعه فعاليت هاي مرکز رشد و کارآفريني دانشگاه گرديد. در اينم بازديد همچنين مقرر گرديد که مسائل و انتظارات متقابل در جلسه اي با حضور دست اندر کاران مورد بررسي و تصميم گيري قرار گيرد.