کارگاه ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت برگزار شد

کارگاه ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت  برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، دکتر مصطفي کريميان‌اقبال در کارگاه ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت که در دانشگاه ايلام  باهمت معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه ايلام وپارک علم‌وفتاوري ايلام برگزار شد، اظهار کرد: اگر مي‌خواهيم سيستم ما در اين زمينه اصلاح شود دانشگاه بايد درست شود و تغيير کند و اگر درست نشود منقرض خواهند شد و اين تغيير بايد در شهرستان‌ها بيشتر صورت گيرد.

وي با بيان اينکه منفعت مشترک اصلي است که هميشه بايد در روابط مدنظر داشته باشيم و بايد هر دو طرف فايده ببريم و کار را از فرمول‌هايي پيش ببريم که به نفع ماست و به قول يکي از بزرگان اقتصاد نانوا اگر نان مي‌پزد به خاطر گرسنگي ما نيست به خاطر پولي است که ما به‌عنوان مشتري به او مي‌دهيم. بنابراين بايد در روابط زيرساختي را ايجاد کنيم که منافعش براي همه‌ي ما باشد تا اين‌گونه به همه نفع برسد، اکوسيستم سالم شود و مملکت سود ببرد.

در حضور يک روزه دکتر کريميان اقبال سه کارگاه با موضوع ايده و فرآيند تجاري سازي، تجاري سازي نتايج تحقيقات و دستاوردهاي پژوهشي و ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت برگزار شد که مورد استقبال اعضاء هيئت علمي قرار گرفت.