برگزاری جلسة کارگروه پژوهشی، فناوری ونوآوری استان در دانشگاه ایلام

برگزاري جلسة کارگروه پژوهشي، فناوري ونوآوري استان در دانشگاه ايلام

به گزارش روابط عمومي، دومين جلسة کارگروه تخصصي پژوهشي، فناوري ونوآوري استان در محل سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه با حضور دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه ايلام، دکتر عسگري معاون محترم امور اقتصادي استانداري  و اعضاي اين کارگروه تشکيل شد.

در ابتدا دکتر مهدي زاده، معاون محترم پژوهش و فنآوري دانشگاه ضمن عرض خوش آمدگويي حضور حاضرين در جلسه، دستور کار جلسه را قرائت نمودند.

سپس دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه ايلام و دبير ستاد بزرگداشت هفته پژوهش استان گزارشي از جلسة هفتة پژوهش و فنآوري کشور که در وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري تشکيل شده بود را حضور اعضاء ارائه نمودند.

رييس دانشگاه ايلام در ادامه حضور و مشارکت حداکثري همه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي، تنوع برنامه هاي هفته پژوهش، تقدير از پژوهشگران برتر دستگاه هاي اجرايي، شناسايي پژوهشگران برتر استان، تقدير از ايده هاي برتر تبديل علم به ثروت، شناسايي و تکريم حاميان پژوهش در استان، برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فن بازر استان و قدرداني از مجلات و نشريات تخصصي استان را از جمله اولويت هاي هفته پژوهش استان برشمرد.

در ادامه دکتر عسگري به مشارکت هر چه بهتر و فعالتر دستگاه هاي اجرايي در برگزاري هفتة پژوهش و فنآوري در استان تأکيد کردند. پس از بحث و بررسي پيرامون دستور کار جلسه، موارد زير به تصويب اعضاء رسيد.

پيشنهاد شد ستاد برگزاري هفتة پژوهش و فنآوري استان براي مسئول برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن بازار استان، دبير جشنوارة برگزيدگان پژوهش و فنآوري منتخب استان، دبير جشنوارة دانش آموزي استان حکم صادر نمايد.

مقرر گرديد نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فنآوري و فن بازار استان در محل دانشگاه ايلام توسط معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه تشکيل گردد. ضمناً کلية هماهنگي ها و هزينه هاي بخش فن بازار با کمک پارک علم و فناوري استان و بنياد نخبگان انجام پذيرد.

دانشگاه جامع علمي- کاربردي به عنوان دبير جشنوارة برگزيدگان پژوهش و فنآوري استان انتخاب و مقرر شد دستورالعمل انتخاب پژوهشگران منتخب را ابلاغ و شرايط برگزاري جلسة پژوهشگران منتخب استان با استاندار محترم و معاونين استانداري را در محل دانشگاه ايلام فراهم نمايد.

ادارة کل آموزش و پرورش به عنوان دبير جشنوارة دانش آموزي انتخاب و مقرر شد در زمينة برنامه ريزي براي روز دانشگاه با درب هاي باز و معرفي دانش آموزان پژوهشگر اقدام نمايد.

محورهاي اساسي براي جهت گيري کلي پژوهش و فناوري استان جهت ارائه به معاونت محترم علمي و فناوري رييس جمهور بررسي و مقرر شد کلية دستگا ه هاي اجرايي تا روز شنبه تاريخ 8/8/94 پيشنهادهاي خود را به معاونت پژوهش و فناوري ارائه نمايند.