گزارشی از مراسم پرفیض دهه ی نخست محرم الحرام در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگارروابط عمومي،  دانشگاه ايلام ، امسال نيز همانند سال هاي گذشته ، به برگزاري مراسم سوگواري و ذکر رشادت هاي سيد الشهداء ، حسين بن علي عليه السلام و پايداري هاي ياران وفادار آن حضرت ، در دهه ي اول محرم ، پرداخت .

به مدت ده شب و با همت هيئت حضرت علي اکبر عليه السلام دانشگاه ايلام، مسجد دانشگاه ميزبان دلدادگان ابا عبدالله الحسين عليه السلام بود، که سخنراني حجت الاسلام دکتر سراج، حجت السلام هاشمي، حجت الاسلام دکتر اکبرنژاد، حضور در مزار شهداي گمنام دانشگاه، روضه خواني و  مداحي ذاکرين اهل بيت،  سينه زني دانشجويان، اعضاي هيئت علمي و کارکنان دانشگاه و توزيع نذري  بين عزاداران، برپايي ايستگاه صلواتي و پذيرايي از 5000 عاشق اباعبدالله الحسين عليه السلام در روز عاشورا از برنامه هاي دانشگاه ايلام در اين ايام  بود..