تمدید حکم مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی و انتصاب سرپرست گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری

تمديد حکم مدير گروه آموزشي علوم و صنايع غذايي و  انتصاب سرپرست گروه آموزشي مرتع و آبخيزداري

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، طي احکامي جداگانه از سوي دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  حکم دکتر هدايتعلي ورهرام عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي به عنوان مدير گروه آموزشي علوم و صنايع غذايي تمديد و دکتر محسن توکلي عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي  به عنوان سرپرست گروه آموزشي مرتع و آبخيزداري منصوب گرديدند .

در حکم دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه، به دکتر ورهرام آمده است.

با احترام، به استناد ماد8 «8» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري، حکم جنابعالي به عنوان «مدير گروه آموزشي علوم و صنايع غذايي» از تاريخ 07/07/94 به مدت دو سال ديگر تمديد مي‌شوداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء خدمات گروه کامياب باشيد و همّت خويش را با توجه و تأکيد بر «جهتگيري‌ها و سياست‌هاي کليِ» ابلاغي در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريداز درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم

متن حکم دکتر علي اکبري رييس محترم دانشگاه،  به دکتر توکلي به اين شرح است.

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست گروه آموزشي مرتع و آبخيزداري» منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفي خدمات گروه کامياب باشيد و  با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي و اهميت و نقش مؤثر اين گروه آموزشي، همّت خويش را در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.