وزرای علوم ایران و ایتالیا یادداشت تفاهم همکاری امضا کردند

وزراي علوم ايران و ايتاليا يادداشت تفاهم همکاري امضا کردند

يادداشت تفاهم همکاري دانشگاهي، علمي و فناوري ميان وزير علوم، تحقيقات و فناوري ايران و وزيرآموزش دانشگاه ها و تحقيقات ايتاليا امضا شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري جمهوري اسلامي ايران و خانم استفاني جانيني وزير آموزش، دانشگاه ها و تحقيقات ايتاليا پس از ديدار و گفتگو درباره راه هاي افزايش همکاري هاي علمي ، اين يادداشت تفاهم را امضا کردند.

براساس اين يادداشت تفاهم دو طرف، دانشگاه ها و موسسات پژوهشي علاقه مند به همکاري را تعيين و نسبت به تشکيل گروه هاي کارشناسي دوجانبه براي تعريف فعاليت هاي مشترک، برنامه ها و طرح هاي علمي مورد توجه دوطرف اقدام مي کنند.

همچنين دو طرف توافق کردند که همکاري هاي مشترک در مراکز رشد، گروه هاي فناوري و پارک هاي علم و فناوري بين دو کشور ايران و ايتاليا را تسريع کنند.

براساس بند ديگري از اين يادداشت تفاهم، هر يک از دو طرف بودجه لازم را در چارچوب امکانات مالي خود تا سقف 100 هزار يورو براي حمايت از تبادل طرح هاي مختلف تحقيقاتي دانشجويان تحصيلات تکميلي و دکتري و محققان جوان براي يک دوره سه ساله 2016 تا 2018 در زمينه هاي مشترک و مورد علاقه تامين مي کنند.

گفتني است :پروژه هاي تحقيقاتي در حوزه هاي مشترک و مورد علاقه شامل علوم انساني و علوم اجتماعي، موزه نگاري، ميراث هنري و فرهنگي، علوم طبيعي، علوم زيستي و پزشکي، مهندسي و فناوري اطلاعات است.