جلسه هماهنگی طرح پایش سلامت دانشجویان به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

جلسه هماهنگي طرح پايش سلامت دانشجويان به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومي، اولين جلسه هماهنگي حوزه ي معاونت دانشجويي با معاونين آموزشي دانشکده هاي دانشگاه تحت عنوان طرح پايش سلامت به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

دکتر مصطفي نعمتي، معاون محترم دانشجويي ضمن خوش آمد گويي به معاونين آموزشي دانشکده ها بيان داشت: با تاکيد بر اين مطلب که پيشرفت و ارتقاء تحصيلي وآموزشي دانشجويان رابطه نزديکي با سلامت (روان و جسم) اين عزيزان دارد ضرورت ارتباط اين دو حوزه را بسيار حائز اهميت برشمرد و اقدامات مناسب را جهت توسعه ي مقدمات اين ارتباط را توسط دو حوزه ي دانشجويي وآموزشي ضروري دانست وابراز اميدواري کردند که در صورت چنين تعاملي زمينه هاي بهره برداري بهتر از برنامه هاي قابل اجرا در دانشگاه توسط دو حوزه ذکر شده انجام شود.در ادامه مدير تربيت بدني و کارشناس دفتر مشاوره توضيحات کاملي از مراحل انجام اين طرح بيان نمودندو همچنين هر کدام از معاونين آموزشي نظرات خود را جهت اجراي هر چه بهتر اين طرح پيشنهاد نمودند..

شايان ذکر است در پايان پکيج آموزشي حاوي کتاب نقش اساتيد و کارکنان دانشگاه در ارتقاي سلامت رواني دانشجويان و مجله پيشگيري نوين از طرف دانشگاه در اختيارحاضرين قرار گرفت.