آگهی مزایده عمومی

آگهي مزايده عمومي

(( آگهي مزايده عمومي ))

دانشگاه ايلام در نظر دارد براساس مجوز شماره 1752/124 مورخ 10/03/1394 سازمان امور اقتصادي و دارايي استان ايلام تعداد 3 دستگاه خودرو مازاد بر نياز خود را به شرح ذيل از طريق مزايده عمومي (حضوري) به فروش برساند. لذا از کليه افراد حقيقي و حقوقي دعوت به عمل مي آيد از تاريخ انتشار آگهي به مدت 10 روز جهت بازديد و دريافت اسناد مزايده ( 1- برگ شرايط شرکت در مزايده 2- فرم تعهد خريد مزايده خودرو) به اداره اموال دانشگاه،  واقع در بلوار پژوهش – ساختمان مرکزي-  طبقه دوم مراجعه نمايند.

هزينه درج آگهي و هزينه کارشناسي بعهده برنده مزايده مي باشد.

1-   پژو 405 مدل 1380 يک دستگاه

2-   وانت دوکابين مدل 1382 يک دستگاه