باحکم رییس دانشگاه ، سرپرست مدیریت امور پژوهشی منصوب گردید

باحکم رييس دانشگاه ، سرپرست مديريت امور پژوهشي منصوب گرديد

دکترمحمدعلي اکبري رييس محترم دانشگاه ،طي حکمي دکتر  حاجي کريمي عضو محترم هيات علمي دانشکده کشاورزي

را به عنوان سرپرست مديريت امور پژوهشي منصوب نمودند.

به گزارش روابط عمومي ،درحکم دکترعلي اکبري خطاب به دکتر کريمي آمده است.

برادر گرامي جناب آقاي دکتر  حاجي کريمي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان سرپرست مديريت امور پژوهشي دانشگاه منصوب مي­‌شويد. اميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم، همّت خويش را در انجام برنامه‌ها و راهبردهاي دانشگاه در اين حوزه به ­کار گيريد و با توجه به جهت‌گيري‌ها و سياست‌هاي کليِ ابلاغي در ارتقاء کيفيت خدمات پژوهشي و فناوري بکوشيد و سهمي ارزنده و ماندگار در تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني داشته باشيد.

شايان ذکر است با توجه به اتمام دوره مسئوليت آقاي دکتر صيد مهدي ويسه مدير پژوهش، آقاي دکتر علي اکبري از خدمات ارزشمند ايشان صميمانه سپاسگزار نمود.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان  آرزوي موفقيت مي نمايد.