دانشگاه ایلام در اولین جشنواره بین المللی حرکت خوش درخشید

دانشگاه ايلام در  اولين جشنواره بين المللي حرکت خوش درخشيد

دانشجويان دانشگاه ايلام در هشتمين جشنواره ملي و اولين جشنواره بين المللي حرکت خوش درخشيدند.

به گزارش روابط عمومي، هشتمين جشنواره ملي و اولين جشنواره بين المللي حرکت ويژه انجمن‌هاي علمي دانشجويي با تاكيد بر ارتباط ميان انجمن‌هاي علمي دانشجويي، جامعه و صنعت همه ساله 18 تا 22 مهرماه با حضور نمايندگان انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور  برگزار مي‌شود.

اين جشنواره با استقبال گسترده دانشگاه ها و مراكز علم و فناوري كشور روبرو بوده و در سه بخش اصلي شامل نمايشگاه محصولات علمي و فناورانه، كارگاه هاي آموزشي و مراسم تقدير از برگزيدگان كشوري همراه بود.

"پژمان لطفي" دبير انجمن هاي علمي دانشگاه ايلام،  امروز در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومي، در خصوص حضور دانشگاه ايلام در اين جشنواره بيان نمود: جشنواره حرکت ويژه انجمن‌هاي علمي دانشجويي هر ساله در دو سطح دانشگاهي و ملي برگزار شد.

دبير پنجمين جشنواره حرکت دانشگاه ايلام گفت: در بخش اول فعاليت‌هاي انجمن‌هاي علمي در زمينه‌هاي آموزشي، ترويجي، تاليف کتاب، اختراع و ... مورد داوري قرار گرفت و برگزيدگان اين بخش وارد مرحله ملي شدند و با ساير دانشگاه‌هاي کشور در جشنواره ملي دانشگاه فردوسي به رقابت پرداختند.

دانشجوي رشته کشاورزي: درجشنواره بين المللي حرکت در مشهد که به صورت نمايشگاهي برگزار شد، انجمن‌هاي علمي دستاوردهاي يک‌ساله خود را در معرض ديد بازديد کنندگان قرار دادند و در داوري مرحله ملي جشنواره حرکت در دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه ايلام توانست به دو مقام ارزنده دست يابد.

دبير پنجمين جشنواره حرکت دانشگاه ايلام گفت: در مراسم اختتاميه جشنواره "انجمن علمي حاميان محيط زيست ايلام" در فعاليت هاي پژوهشي قابل تقدير شناخته شد.

شايان ذکر است پژمان لطفي دبير پنجمين جشنواره حرکت دانشگاه ايلام در بين شوراي دبيران سراسر کشور به عنوان دبير برگزيده شناخته شد و مورد تقدير وزير محترم علوم قرار گرفت.