انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه ایلام و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام

به منظور گسترش همكاري‌هاي علمي، آموزشي، پژوهشي، خدماتي و استفاده از تواناييها، قابليت هاي فني و تخصصي و بهره‌گيري از تجارب و ظرفيت‌هاي طرفين، تفاهم نامه همكاري في مابين دانشگاه ايلام و شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان منعقد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان نشستي که با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و دکتر کرمشاهي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر بياتي مدير دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و اساتيد گروه علوم اجتماعي، صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد،  تفاهام نامه همکاري دوجانبه در  چهار ماده، 34 بند و يک تبصره به امضاي دکتر علي اکبري و دکتر کرمشاهي رسيد.

در اين نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشکاه با بيان اينکه دانشگاه ايلام به رسالت اجتماعي خود ملتزم است و در اين راستا براي حل مشکلات و معضلات استان و از جمله مقابله با مواد مخدر آمادگي کامل را دارد، به روند ارتقاء جايگاه پژوهشي دانشگاه ايلام در سطح کشور اشاره نمود و اظهار کرد: در دو ماه اخير پروژه تحقيقاتي دکتر يارمحمد قاسمي استاد تمام دانشگاه ايلام به عنوان پژوهش برتر وزارت آموزش و پرورزش در سال جاري انتخاب گرديد، سند ارتقاء وضعيت بانوان و خانواده استان ايلام توسط اساتيد دانشگاه ايلام تدوين شد که مورد تقدير خانم دکتر ابتکار معاون رئيس جمهور در اموز زنان و خانواده قرار گرفت و دو طرح پژوهشي اساتيد دانشگاه  از طرف وزارت علوم به عنوان طرح‌هاي صنعتي برگزيده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي سراسر کشور معرفي شد که اين امر مايه مباهات جامعه دانشگاهي استان است.

در ادامه اين نشست دکتر کرمشاهي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ايلام با تمجيد از جايگاه دانشگاه ايلام در روند توسعه و حل مشکلات و معضلات استان، خواستار همکاري دانشگاه ايلام براي ارتقاء و کابردي کردن تصميمات اجرايي در روند مبارزه با مواد مخدر شد و تأکيد کرد بهترين راه براي تحقق اين هدف توسعه روابط في مابين نهاد علم و دستگاه‎هاي اجرايي مربوطه در اين زمينه مي‎باشد.

بنا به اين گزارش: انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي و پژوهشي توسط دانشگاه با در نظر گرفتن ضوابط و فرآيند قانوني، برگزاري همايش‌هاي علمي تحقيقاتي مشترک مطابق مقررات و ضوابط موجود در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و دانشگاه، استفاده متقابل از کتابخانه‌ها ، منابع علمي و ... طبق مقررات و ضوابط، بازديدهاي علمي از واحدهاي مختلف شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان جهت اساتيد، متخصصان و دانشجويان، هدايت و حمايت از پايان نامه هاي تحصيلي کارشناسي ارشد و دکتري مرتبط با فعاليت ها و وظايف شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، استفاده از ساير امکانات تحقيقاتي شامل آزمايشگاهي، کارگاهي و تحقيقاتي مشترک، اجراي سمينارها، کارگاه‌ها و دوره‌هاي مختلف آموزشي توسط دانشگاه يا به صورت مشترک، فراهم نمودن ظرفيت کافي و شرايط مناسب براي انجام دوره‌هاي کارآموزي دانشجويان،  مشارکت و همکاري در زمينه تاليف، ترجمه و نشر کتب و مقالات و نيازسنجي و برگزاري دوره هاي آموزشي کوتاه مدت به منظور ارتقاء و توانمند سازي کارکنان مرتبط با حوزه هاي مرتبط با شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان از جمله مفاد اين تفاهم نامه مي‎باشد.

مدت اعتبار اين تفاهم نامه از تاريخ امضاء به  مدت پنج سال شمسي تعيين شده که در پايان، پس از موافقت طرفين براي دوره هاي بعدي قابل تمديد مي‌باشد.