کارگاه آموزشی سامانه برنامه عملیاتی در دانشگاه ایلام برگزار گردید

کارگاه آموزشي سامانه برنامه عملياتي در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

کارگاه سامانه برنامه عملياتي با هدف ارتقاء سطح مهارت کارشناسان حوزه برنامه‌ريزي و با تدريس دکتر سلاورزي مدير برنامه و بودجه دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين کارگاه چهار ساعته که با هدف آموزش فرآيند برنامه عملياتي و روند تکميل اطلاعات برنامه در حوزه‌هاي مختلف دانشگاه برگزار شد، دکتر سلاورزي مدير برنامه و بودجه دانشگاه ايلام با تأکيد بر اهميت اجرا و پايش برنامه عملياتي بعنوان عملکرد عيني و قابل اندازه‌گيري دانشگاه، بر لزوم پايش به موقع برنامه و تکميل دقيق اطلاعات در سامانه تأکيد کرد.

وي افزود: تدوين برنامه عملياتي به ابزارهاي به روز و دقيق براي پايش و ارزيابي نياز دارد.

دکتر سلاورزي اضافه کرد: پايش و ارزيابي يکي از ضرورت‌هاي جهان امروز است و در اين راستا ايجاد سامانه پايش دانشگاه ايلام يک رويداد مهم مي‎باشد.

شايان ذکر است در اين کارگاه مراحل تدوين برنامه عملياتي، تعريف اقدامات، عملکرد حوزه و اهميت اقدامات، تشريح و نحوه تکميل و ارسال سامانه به کارکنان حاضر در کارگاه آموزش داده شد.