حضور مسئولان، اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام در مراسم عزای ایام فاطمیه دانشگاهیان استان ایلام

حضور مسئولان، اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام در مراسم عزاي ايام فاطميه دانشگاهيان استان ايلام

با هماهنگي و برنامه ريزي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه: جمعي از مسئولان، اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام در مراسم  عزاي ايام فاطميه دانشگاهيان ايلام شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومي، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و جمعي از اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام صبح امروز در مراسم اقامه عزاي شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) که با حضور دانشگاهيان استان در  محل چهار راه پيام‌نور شهر به طرف محل شهداي گمنام دانشگاه آزاد اسلامي ايلام برگزار گرديد شرکت کردند.

بنا به اين گزارش در اين مراسم حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه؛ بعنوان سخنران مراسم توضيحاتي را در خصوص جايگاه، فضايل و کرامات حضرت فاطمه زهرا (س) در تاريخ صدر اسلام و بخصوص دفاع آن حضرت از ولايت و امامت امام علي (ع) جانشين رسول خدا (ص) ارائه کردند.